Connect
To Top

Brooks laat zich inspireren door aurora borealis

Het noorderlicht is hoofdzakelijk te zien op hoge geografische breedtes. Vanaf deze maand is de aurora borealis ook te bezichtigen op vier Brooks-modellen.

Normaliter is het aurora borealis alleen te zien op op hoge geografische breedtes, denk Noord-Noorwegen of Alaska. Recent was het lichtverschijnsel echter ook te aanschouwen in onder meer de Noord-Amerikaanse states Colorado en Minnesota. En dit is best speciaal. En opvallend, want ander halve week na de waarnemingen (afgelopen woensdag) lanceerde Brooks een speciale Aurora-collectie.

Brooks Aurora-collectie

De collectie bestaat uit gepimpte versies van de Ghost 8, Glycerin 13, Adrenaline GTS 15 en de Launch 2. De dames en heren versies van de modellen zijn voorzien van op het noordlicht geïnspireerde kleurenverlopen. Bekijk de onderstaande afbeeldingen en oordeel zelf.

Limited edition

De Aurora-collectie is beperkt verkrijgbaar en een pure visuele aanpassingen, de specs van de modellen zijn ongewijzigd gebleven. Op de Amerikaanse website (hier) is de volledige collectie te koop vanaf $ 110. Op het moment van schrijven is de Aurora-collectie van Brooks niet beschikbaar op de Nederlandse website.

Via: Outside Online

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Gear