Connect
To Top

Guestpost: kniegeneuzel met gevoel voor timing

Blessures komen nooit gelegen, maar Runner’s High eindbaas Tim lijkt zijn knieblessure prima gepland te hebben.

Zoals je misschien weet ga ik momenteel door een lopersloze periode. Sinds de halve marathon van Schoorl heb ik om nog onbekende redenen kniepijn. In mijn nieuwste gastbijdrag op runandrearun.nl schrijf ik over de blessure en waarom deze eigenlijk best goed uitkomt.

“Met alleen de Berlijn Marathon op de 2015 loopagenda is het tot en met mei relatief rustig, samen met mijn trainer dan ook afgesproken om deze periode te gebruiken om aan mijn snelheid te werken. Dit ging prima tot ik een dag na de Halve Marathon van Schoorl met een dikke knie wakker werd. Onschuldig dacht ik in eerst instantie, een paar dagen rust lost het wel op. Maar een paar dagen werd een week en inmiddels is het al een paar weken erg stil op mijn Strava-account wat betreft loopactiviteiten.”

[sws_highlight hlcolor=”fbfac7″] Lees mijn gehele gastbijdrage op runandrearun.nl. [/sws_highlight]

1 Comment

  1. leo

    mrt 9, 2015 at 11:29

    Een goed verhaal, Tim.
    Ook goed om op deze manier over het hardlopen te schrijven.
    Trouwens, die foto van je blijft toch heel plezierig om naar te kijken, a;l ben ik niet objectief :-).

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Column

Runner's High maakt gebruik van cookies. Door de site te gebruiken, ga je hiermee akkoord. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten