Connect
To Top

Links we Love #14

Op de Runner’s High-redactie lezen we dagelijks veel over de loopwereld en alles wat daar omheen gebeurt. Dit zijn de favoriete artikelen van afgelopen week.

Op de redactie van Runner’s High lezen we dagelijks veel over de loopwereld en alles wat daar omheen gebeurt. Zo blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, maar het is natuurlijk ook een inspiratiebron voor eigen artikelen. Veel van deze artikelen zie jij niet terug en dat is zonde. Daarom hebben we ‘Links We Love’ in het leven geroepen, een wekelijks rubriek waarin we onze favoriete artikelen delen.

Will Smart Clothing Amp Up Your Workout?

Op runners-high.nl schreven we al op meerdere momenten over echte wearables, kleding voorzien van sensoren die niet alleen je beweging registreren maar ook hartslag, ademhaling en spierkracht. Dit artikel gaat dieper in op het effect van dergelijke kledingstukken op je (fitness) workout.

Lees verder op npr.org.

Watch: It Looks Like There’s a New Beer Mile World Record

In Nederland leeft het niet echt, maar in de VS is de Beer Mile een ding. Vorig jaar was er zelfs een heus wereldkampioenschap. Dus als er een nieuw wereldrecord wordt gelopen, dan staat de loopwereld even stil.

Bekijk de video op runnersworld.com.

Father of Two Wins Three Marathons in Eight Days

Inspiratie uit de states. Vader van twee kinderen loopt in acht dagen drie marathons en wint ze alle drie. Het geld dat hij daarmee wint wordt ingezet om de medische kosten te dekken voor een van zijn kids die geboren is met een ‘open ruggentje’.

Lees verder op runnersworld.com.

Garmin quietly introduces automatic sleep detection to existing activity trackers

Draag jij een sporthorloge van Garmin met een slaapmonitorfunctie? Dan hoef je deze functie voortaan niet meer aan te zetten als je gaat slapen. Een update van de software kan nu zelfstandig je slaap uit je bewegingsoverzicht filteren.

Lees verder op DCrainmaker.com.

Mo Farah to race 3000m at Doha Diamond League

Na een wereldrecord op de 2 mijl en Europees record de halve marathon zal Mo Farah op 15 mei voor het eerst aan de start staan van de 3000 meter tijdens de IAAF Diamond League-wedstrijd in Doha. Naast Mo Farah staan er ook een aantal Ethiopische en Keniaanse kleppers aan de start. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen.

Lees verder op athleticsweekly.com.

Links We Love Magazine op Flipboard

We verzamelen alle Links We Love-artikelen in een prachtig vormgegeven magazine op Flipboard, abonneer je op het Links We Love-magazine en check ook op je smartphone wat de Runner’s High-redactie aan het lezen is.

Heb jij de Flipboard-app nog niet? Download ‘m dan gratis voor Android in de Google Play Store of voor iOS in de app store.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Koffiepraat