Connect
To Top

Salomon Advanced Week; testfestijn voor Salomon-atleten

Salomon Advanced Week is een bijeenkomst van Salomon-atleten die in samenwerking met R&D-afdeling nieuwe producten uitproberen in Limone, Italië.

Wat betreft gear ben ik niet zo merkentrouw, maar ik hanteer wel de regel ‘Never change a winning team’. Als ik iets fijn vindt zal ik minder snel geneigd zijn om over te stappen. Zo kocht ik afgelopen weekend, ter voorbereiding op de OCC, de Advanced Skin 12 van Salomon. Een rugzak met 1,5 liter waterzak en veel opbergruimte. Waarom dit model? Omdat het de grotere broer is van degene waar ik momenteel mee loop. Het materiaal, pasvorm en kwaliteit. In principe weet ik wat ik in huis haal.

Deze blinde aankoop durf ik ook wel aan bij een Salomon. Het Franse bedrijf staat in mijn ogen voor kwaliteit, ik heb er alleen nog maar goede ervaringen meegehad. En als je kijkt naar de de aanwezigheid van het merk tijdens trailwedstrijden, ben ik niet de enige. Meestal is Salomon wel in meerderheid als het gaat om schoenen. Hoe bereiken ze dit niveau? De recent verschenen registratie van de Salomon Advanced Week brengt dit goed in beeld.

Tijdens de Salomon Adavanced Week komen door Salomon gesponsorde lopers van over de hele wereld bij elkaar in Limone, Italië. Samen met het research en development-team van Salomon testen ze nieuwe producten. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Bekijk de bovenstaande video of ga naar de Salomon YouTube-pagina.

[sws_grey_box box_size=”100%”] Love what you are reading? Volg Runner’s High op Twitter of Facebook en ontvang iedere dag looptips, inspiratie en andere coolness in je timeline.[/sws_grey_box]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Gear

Runner's High maakt gebruik van cookies. Door de site te gebruiken, ga je hiermee akkoord. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten