Connect
To Top

Voor hardlopende papa’s en mama’s: de zelfrijdende kinderwagen

Ongeacht wat er op het trainingsschema staat, de zelfrijdende kinderwagen Smartbe volgt iedere pas.

Hardlopende ouders (en toekomstige ouders) opgelet! De oplossing voor hardlopen met een kinderwagen komt volgend jaar april (automatisch) naar je toe.

De zelfrijdende kinderwagen.

Echt. Geen glazenbol werk, maar gewoon te steunen op crowdfundingwebsite IndieGoGo.

Smartbe, de naam van de intelligente kinderwagen, volgt iedere pas. Automatisch blijft het net even voor je rijden terwijl jij je in het zweet werkt. Dus of je nu een rustige duurloop, interval training of tempoloop op het trainingsschema hebt staan. Met deze slimme kinderwagen mist je MiniMe geen meter meer.

Een kinderwagen die je volgt?

Yes! En de techniek erachter is best eenvoudig. De Smartbe bevat namelijk een sensor die koppelt met een smartphone app, zodoende is de kinderwagen altijd op de hoogte van je snelheid en locatie. Een elektrisch motortje met een batterijduur van zes uur drijft de voorwielen aan.

Maar wacht er is meer.

De Smartbe is jam-packed met features voor de hedendaagse ouder. Wat zeg je bijvoorbeeld van een houder met opwarmfunctie voor het flesje, een webcam zodat je je MiniMe geen minuut uit het oog hoeft te verliezen (al raden we aan die niet tijdens het hardlopen te doen 🙂 ) en ‘uiteraard’ een muziekspeler.

Als aanstaande ouder (eind januari verwachten mijn vriendin en ik ons eerste kindje) en fanatieke hardloper klinkt de Smartbe als muziek in de oren. Echter weet ik na het zien van de prijs dat mijn zakken niet diep genoeg zullen zijn. De meest uitgebreide versie van de slimme kinderwagen kost namelijk $3199 en dat geld kan veel beter besteed worden aan meer noodzakelijkere baby-dingen (hallo luiers…).

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Gear