Connect
To Top

Staat Usain Bolt straks op trainingsveld Borussia Dortmund?

Volgens Borussia Dortmund-baas zijn beide partijen erg serieus over een transfer van Bolt naar de Duitse topclub.

Hij heeft er tijdens zijn atletiekcarrière niet onder stoelen of banken geschoven. ’s Werelds snelste man Usain Bolt zou graag als professional voetbalspeler aan de slag willen.

Met het einde van zijn zeer succesvolle carrière in zicht lijkt het dan ook echt te gaan gebeuren. Verschillende media, waaronder The Guardian en Kicker Magazine, melden dat er verregaande gesprekken zijn om Bolt dit jaar nog op het trainingsveld van de Duitse topclub Borussia Dortmund te krijgen.

Afgelopen zondag vertelde Borussia Dortmund-baas Hans-Joachim Watzke tegen Kicker Magazine dat het echt geen grap of onderdeel van een marketingcampagne is. Beide partijen zien het als een serieuze transfer van de atletiekbaan naar het voetbalveld.

Puma, sponsor van zowel Usain Bolt als Borussia Dortmund, heeft ondertussen de voetbalschoenen voor de Jamaicaanse topsprinter al klaar.

Wij zijn benieuwd? Een grote PR-stunt of zien we Bolt na de wereldkampioenschappen atletiek in Londen vlammen tegen de verdedigers van Bayern München.

Via: Canadian Running

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Koffiepraat